Nuori Roosa Timonen pääsarjaan

Julkaistu 10.11.2014 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Roosa Timonen

Roosa Timonen.

Roosa Timonen lunasti paikkansa Aava Orto-Lääkärit Open -karsinnoista pääsarjaan kahden tiukan ottelun jälkeen ainoana suomalaisena. Timonen voitti karsintojen ensimmäisellä kierroksella seitsemänneksi sijoitetun Gebriela Mihaylova (Bulgaria) kolmessa erässä. Myös karsintojen finaalikierroksen ottelu venyi kolmieräiseksi, kun vastassa ollut virolainen Birgit Burk voitti nimiinsä ensimmäisen erän. Timonen vei nimiinsä kuitenkin toisen erän. Kolmatta erää Timonen johti jo 5-0, mutta Burk pystyi kaventamaan ottelun tilanteeseen 5-4, mikä ei kuitenkaan enää riittänyt. Ottelu päättyi Timoselle luvuin 4-6, 6-4, 6-4.

Roosa Timonen on 17-vuotias ja nuorin suomalaispelaaja pääsarjakaaviossa. Hän kohtaa pääsarjan ensimmäisellä kierroksella myös karsinnoiden kautta tulleen Polina Novoselovan (Venäjä). Ottelu pelataan huomenna 11.11.2014 kentällä 9 aikaisintaan kello 13.00.

Yksi kommentti

  1. Pekka Lintu sanoo:

    Tähän mennessä parhaat sumalaissuoritukset Patrik Kakovallan karsintapeli ja Roosa Timosen pääsy pääsarjaan. Hyvä nuoret!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu