Kolme suomalaista naisten nelinpelin finaaliin

Julkaistu 13.11.2014 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

DSC04041Naisten puolella pelattiin torstaina kaksinpelin pääsarjan toisen kierroksen ottelut. Suomalaisista kaksinpelissä mukana oli Emma Laine. Laine kohtasi tänään venäläisen Alexandra Artamonovan, joka osoittautui kovaksi vastukseksi voittaen Laineen luvuin 6-2, 6-4.

”Tänään oli huono päivä”, Laine kommentoi otteluaan.

Naisten kaksinpelikaaviossa on kärkisijoitetuista tippunut sekä ykkös- että kakkossijoitettu. Venäläinen Eugeniya Pashkova, kilpailun ensimmäiseksi sijoitettu, joutui toteamaan 19-vuotiaan Nikola Vajdovan (Slovakia) paremmaksi tänään luvuin 6-4, 6-2.

Emma Laine.

Emma Laine.

Yksi hyvin mielenkiintoinen nimi naisten puolella on Italian Corinne Dentoni. Hänen paras kaksinpeli WTA-sijoituksensa on ollut 132, jonka hän saavutti vuonna 2009. Tällä hetkellä hän on sijalla 550. Dentoni on voittanut pääsarjan kaksi otteluansa selvin lukemin ja kohtaa kolmannella kierroksella karsinnoista tulleen Polina Novoselovan (Venäjä).

Nelinpelin puolella pelattiin torstaina välierät. Suomalaisista mukana välierissä pelasivat pari Eklund/PimiäNylund/Pennanen sekä Emma Laine parinaan Eugeniya Pashkova. Tiensä finaaliin selvittivät Eklund/Pimiä sekä Emma Laine ja Eugeniya Pashkova.

Eklund/Pimiä voittivat ensimmäisellä kierroksella toiseksi sijoitetun parin hienosti kolmannessa erässä. Myös välieräottelussa tytöt joutuivat koville, kun ottelu päättyi kolmannen erän supertiebreakissa 10-8 heidän eduksi. Pari Eklund/Pimiä pelaavat ensimmäistä kertaa yhdessä ja kertoivat pelin yhdessä kulkeneen hienosti.

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu