Micke Kontiselle kirvelevä tappio

Julkaistu 13.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Kontinen pelasi mallikkaasti, mutta joutui lopuksi pettymään.

Kontinen pelasi mallikkaasti, mutta joutui lopuksi pettymään.

Micke Kontisen kelpo peli riitti vain muutaman pisteen päähän voitosta. Eilen kotiyleisön hiljentänyt Jürgen Zopp pelasi tiukat paikat paremmin ja nappasi kaksi tuntia ja 16 minuuttia kestäneen ottelun nimiinsä luvuin 6-1, 2-6, 7-6(4).

”Jürgen syötti paremmin. Syötin aika kehnosti koko pelin”, pettynyt Kontinen tokaisi. ”Ekan erän jälkeen jouduin muuttamaan suunnitelmiani, koska en liikkunut yhtä hyvin kuin eilen.” Kontisen jalkapohjat olivat vereslihalla ottelun jälkeen.

”Pelaan alkuvuonna mahdollisesti Jenkeissä. Futuret Floridassa ovat kovatasoisia – lähellä Challenger-tasoa”, raottaa Micke suunnitelmistaan.

Tänä vuonna Kontinen kertoo hävinneensä muutaman karsintapelin niin hyvällä pelillä, joka olisi riittänyt Challengerin pääsarjassakin voittoihin. Ensi vuodeksi toivotaan Mickelle hyvän pelivireen lisäksi myös hitunen hyvää tuuria!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu