Torstaina nelinpelit sekä Laine, Laaksonen ja Kontinen

Julkaistu 13.11.2014 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tänään klo 14 toivotaan äänekästä tukea ja aplodeja Emma Laineelle, jonka hyvin sujunut kausi herättää toiveita. Mihin sisupussi pystyykään tulevana vuonna?

Laineen vastustaja Alexandra Artomonova, 21-vuotias venäläinen, oli ennen kesää seitsemän kuukautta pelaamatta, joten ranking tippui. Hän on nyt 817., oltuaan parhaimmillaan 319. Tallinnassa kesällä Artamonova oli kymppitonnin kisan loppuottelussa. Emma vuorostaan on tänä vuonna voittanut kolme kisaa.

Kaksinpelien jälkeen myöhemmin iltapäivällä leivotaan suomalaisia nelinpelin loppuotteluun! Emma Laine venäläisparinsa Eugenia Pashkovan kanssa on ykkössijoitettu ja siten suosikki. Nanette Nylund ja Laura Pennanen haastavat heidät välierässä. Lisäksi Mia Nicole Eklund ja Olivia Pimiä kärkkyvät finaalipaikkaa toisessa semissä.

Miesten kaksinpelissä Romanian Victor Hanescu ja Saksan Mathias Bachinger kamppailevat puolivälieräpaikasta klo 14. Molemmat esittivät hyvää peliä 1. kierroksella. Kokenut Hanescu (33 v.) on kyllä ”massamies” vaikka olikin viime viikolla semissä kovalla kentällä. Bachingerin toiselle kierrokselle pääsy US Openissa, hänen semifinaali Stockholm Openissa ja viime viikolla kakkostila Italian Challengerissä, ovat vakuuttavia näyttöjä. Lisäksi hän on menestynyt aikaisemmin Talissa. Hän oli loppuottelussa 2011, jolloin hänen maamiehensä Daniel Brands oli parempi.

Yllä mainitun ottelun jälkeen keskuskentällä Henri Laaksonen kohtaa karsinnasta tulleen Ruotsin kolmosen Patrik Rosenholmin. Voitto veisi Laaksosen toista karsintapelaajaa vastaan puolivälierässä. Hyvä sauma viime vuoden semipaikan uusimiseen! Laaksosen asuinpaikkahan on nykyään Sveitsi, jota ennen hän on asunut Lohjalla ja Hyvinkäällä.

Jatkaako virolainen Jürgen Zoppin vahvaa virettään myös tänään? Se nähdään klo 17.30, kun vastaan asettuu jälleen suomalainen, nyt Micke Kontinen. Jarkko Nieminen tuumasi eilisen häviönsä jälkeen, että syöttötyöskentely on avain asemassa Micken tämän päivän ottelussa. Jos Micke joutuu syöttämään paljon kakkosia, vaikeuksia tulee varmasti.

Illan huipentaa vielä Jarkko Niemisen ja Henri Kontisen neluri Valko-Venäjän paria Egor Gerasimov/Jaraslav Shyla vastaan.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu