Zopp yllätti Niemisen talissa

Julkaistu 12.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Keskiviikon kohoJarkko3kohta, ottelu Jarkko Niemisen ja viron Jurgen Zoppin välillä, ei päättynyt suomalaisyleisön mieliksi. Nieminen lähti kisaan ykkosijoitettuna sekä puolustavana mestarina. Niemisen pelit kaksinpelin osalta päättyivät kuitenkin odotettua aikaisemmin.

”Huono peli. Kokeilin agressiivisempaa ja passiviisempaa peliä, kummastakaan ei tullut mitään”, harmitteli pettynyt Nieminen ottelun jälkeen.

Suomalaisyleisölle Niemisen tappio tuli suurena yllätyksenä. Nieminen aloitti ottelun hyvin voittamalla ensimmäisen erän 6-3. Hän kommentoi pelanneensa ensimmäisessä erässä tiukat pisteet hyvin. Hän sanoi kuitenkin, ettei peli ollut kovin hyvää edes ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä alkoi vaikeudet, kun Zopp 1-2-tilanteessa mursi Niemisen syötön ja otti 3-1-johtoaseman. Zopp voitti toisen pitäen omat syöttövuoronsa kovien ykkössyöttöjen avulla.

Kolmannen erän aikana Zopp jatkoi hyvää syöttöpeliä ja pystyi murtamaan Niemisen useaan otteeseen. Zopp syötti koko ottelussa yhteensä 8 ässää. Vaikka Nieminen ei esittänyt tänään parastaan, mutta ei hän myöskään halua vähätellä Zoppin voittoa. Zopp pelasi ottelussa hyvin ja pystyi parantamaan peliään ensimmäisen erän jälkeen.

Nieminen kommentoi pelin jälkeen: ”Jos jollekin pitää hävitä olkoon se sitten Jurgen. Toivon hänelle hyvää”.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu