Aava Orto-Lääkärit tukee naisten tennistä

Julkaistu 14.11.2014 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
PanuH

Kisalääkäri Panu Hirviselle tennis on lähellä sydäntä.

Aava Orto-Lääkärit Open pelataan tänä vuonna seitsemännen kerran. Panu Hirvinen työskentelee Lääkärikeskus Aavassa ortopedian, kirurgian ja traumatologian erikoislääkärinä.

Hirvinen toimii myös miesten ja naisten kisan virallisena lääkärinä. Jos pelaaja joutuu vetäytymään turnauksesta loukkaantumisen takia, Hirvinen tutkii vamman ja kirjoittaa siitä todistuksen, joka lähetetään kansainväliseen tennisliitoon.

Hän kertoo, että yritys lähti tukemaan tennistä, koska työporukassa on pelattu tennistä pitkään. IPP Openin miesten turnauksen rinnalle oli selvästi tarvetta myös naisten turnaukselle.

Aava Orto-Lääkärit Open tukee pelaajia muutenkin kuin turnauksen palkintosummalla. Suomalaispelaajien ei tarvitse lähteä ulkomaille, jotta he voisivat pelata ammattilaiskisoissa. Kilpailun palkintosummaa päätettin laskea 25 000 dollarista 10 000 dollariin, jotta mukaan saataisiin entistäkin enemmän suomalaisia.

Naisten ITF-kisoissa pelitason hyppäys kymppitonnin kisoista kaksivitoseen on korkea, joten mahdollisuudet pärjätä ja kerätä tärkeitä pisteitä on nyt parempi.

 

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu