Perjantain poiminnat

Julkaistu 14.11.2014 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Perjantaina ohjelmassa on miesten puolivälieräottelut kaksinpeleissä sekä nelinpelien välierät. Keskuskentällä päivän aloittaa viime vuoden finalisti sekä vuoden 2010 voittaja Ricardas Berankins (Liettua). Berankis on kilpailun toiseksisijoitettu ja kohtaa kuudenneksisijoitetun Dudi Selan (Israel). Valmentaja Saku Siivonen kertoo molempien pelaajien liikkuvan erinomaisesti, joten pitkiä pisteitä ja hyvää tennistä on todennäköisesti luvassa.

Keskuskentällä jatketaan huikella ottelulla, kun kentälle astelee Jürgen Zopp (Viro). Zopp on on pelannut hyvin kaksi viimeistä otteluaan ja huomenna vaaditaan jälleen hyvää peliä, kun vastaan astelee kahdeksanneksi sijoitettu Victor Hanescu (Romania).

Kentällä kolme pelataan huomenna kaksi peliä. Yksi kaksinpeli, jossa vastakkain ovat Norbert Gombos (Slovakia) ja Niels Desein (Belgia). Heidän jälkeensä aikaisintaan kello 14.00 pelataan toinen miesten nelinpelin välieristä.

Aikaisintaan kello 17.00 keskuskentällä nähdään ottelu Henri Laaksosen (Sveitsi) ja Egor Gerasimovin (Valko-Venäjä) välillä. Keskuskentällä pelataan illan viimeinen ottelu, kun suomalaispari Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen pääsevät viihdyttämään kotiyleisöä.

Naisten puolella pelataan puolivälieriä kaksinpelissä. Nelinpelissä pelataan finaali, jossa neljästä pelajaasta kolme on suomalaisia.

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu