Henri Laaksonen hävisi Gerasimoville

Julkaistu 14.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Henri Laaksonen, ”Hyvinkään sveitsiläinen”, hävisi puolivälieränsä. Valko-Venäjän Egor Gerasimov pelasi varmemmin, syötti luotettavasti ja eteni voittoon 6-2, 6-4. Gerasimov syötti voitosta tilanteessa 5-2, mutta onnistui päättämään ottelun vasta toisella yrityksellään 5-4-johdossa.

Gerasimov tuli karsinnasta varamiehenä hävittyään karsinnan loppuottelun, mutta otti pääsarjassa kaksi voittoa muita karsintapelaajia vastaan. Hän osoittautui olevansa parempi pelaaja kuin mitä ennalta uskottiin.

”Ei hänen paljon tarvinnut tehdä. Minulla oli hidas startti ja löin joka toisen lyönnin pokalla. Eikä syötöstä ollut apua. Hyvien pelien jälkeen on tullut surkeita otteluita. Mutta tiedän, että pystyn tällä tasolla pelaamaan”, Laaksonen sanoi.

Suomessa Henrin pelit ovat kuitenkin menneet hyvin. Hän oli Tampere Openissa 2012 neljän parhaan joukossa ja IPP Openin semissä viime vuonna. Toivottavasti Laaksonen nähdään jatkossakin Talin kymppikentällä!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu