Laine ja Pashkova vahvempi naisten nelurifinaalissa

Julkaistu 14.11.2014 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Nelinpelifinalistit 2014.

Nelinpelifinalistit 2014.

Ykkössijoitetut Emma Laine ja hänen venäläisparinsa Eugeniya Pashkova nappasivat naisten nelurin pystin voittamalla parin Mia Nicole Eklund / Olivia Pimiä luvuin 6-4, 6-0.  Laineelle nelinpelikisan voitto oli uran 36:s!

”Me ei alussa pelattu niin hyvin, mutta parannettiin pikku hiljaa, kun eka erä eteni”, kuvaili Laine parin pelitasoa.

Ensimmäisen erän ja samalla koko ottelun ratkaisu nähtiin tilanteessa 4-4, kun muutaman virheen avustuksella Laine/Pashkova mursivat vastustajan syötön. Tämän jälkeen Eklund/Pimiä eivät voittaneet ottelussa peliäkään.

Pashkova ja Laine pelasivat ensimmäisen kerran yhdessä Kroatian ITF-kisassa toukokuussa ja voittivat turnauksen. Finaali päättyi samoin lukemin kun tämän päiväinen. Kroatiassa he kohtasivat myös kaksinpelissä, jonka Pashkova voitti.

Emma Laine ja Eugeniya Pashkova.

Emma Laine ja Eugeniya Pashkova voiton jälkeen.

Pashkova kehui Lainetta nelinpeliparina ja etenkin ilmapiiriä, joka heillä on kentällä.

Lopuksi Laine tunnisti, ettei taida sittenkään pelata tänä vuonna enää kisoja. Tarkempaa syytä hän ei halunnut eritellä. ”Musta vain tuntuu, että nyt ei ole hyvä mennä kisoihin. Muutamia asioita pitää selvittää.”

Talissa harjoittelun lisäksi Laine piti mahdollisena, että treenaisi vielä loppuvuodesta Lontoossa akatemiassa.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu