Jürgen Zopp odotetusti loppuotteluun

Julkaistu 15.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Zoppin rysty.

Zoppin rysty.

Jürgen Zopp kasvatti voittoputkensa yhdeksään otteluun lauantaina IPP Open -välierässä. 26-vuotias virolainen saapui Taliin kisavoittajana Futures-turnauksesta Tallinnasta. Hänestä tuli IPP Openin toinen loppuottelija 6-4, 6-0 voitolla Valko-Venäjän Egor Gerasimovista.

Tasaisessa ensimmäisessä erässä Zopp joutui ajoittain jopa puolustuskannalle, mutta Gerasimovin varmuus ei ollut tarpeeksi suuri rystylyönneissä. Tämä näkyi etenkin yhdeksännessä pelissä. Zopp otti murron ja vei erän omassa syöttövuorossaan.

Zoppin vahva meno ei sinänsä yllätä, sillä peli vakuutti jo ykkössijoitettua Jarkko Niemistä vastaan keskiviikkona.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu