Naisten välierät

Julkaistu 15.11.2014 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Amy Bowtell.

Amy Bowtell eteni finaaliin.

Lauantaina pelattiin naisten välieräottelut. Mukana olevat pelaajat olivat kaikki kaaviossa sijoitettuja. Finaaliin tiensä selvittivät irlantilainen kolmossijoitettu Amy Bowtell sekä sveitsiläinen kuutossijoitettu Tess Sugnaux.

Amy Bowtell, kisan kolmanneksisijoitettu, eteni välieriin häviämättä erääkään. Ottelussa Italian Corinne Dentoni antoi kuitenkin hyvän vastuksen Bowtelille. Dentoni voitti ensimmäisen erän tiebreakissa, jonka jälkeen Bowtell paransi peliään voittammalla toisen erän tiebreakissa. Kolmas erä oli yhtä maalia, kun Bowtell voitti sen luvuin 6-1.

Myös naisten toinen välierä venyi kolmieräiseksi. Vastakkain olivat Tanskan Karen Barbat ja Sveitsin Tess Sugnaux. Sugnaux vei ensimmäisen erän vahvalla pelillä nimiinsä 6-2. Hän johti toista erää 2-0, kunnes ottelu alkoi kääntymään. Barbat pääsi peliin mukaan ja veikin toisen erän nimiinsä 6-3. Kolmas erä oli tasaista peliä, mutta loppujen lopuksi Sugnaux osoittautui paremmaksi voittamalla kolmannen erän luvuin 6-4.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu