Kuusi suomalaista taistelee pääsarjapaikoista maanantaina

Julkaistu 15.11.2015 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Anastasia Kulikova

Anastasia Kulikova

Orto-Lääkärit Openin karsintafinaaleihin selviytyi kuusi suomalaispelaajaa.

Mariella Minetti voitti Ruotsin Desirée Hilli Anderssonin suoraan kahdessa erässä ja Olivia Pimiä kukisti kolmen erän kamppailussa Venäjän Polina Bakhmutkinan. Suomalaisten keskinäisessä kamppailussa Espanjassa asuva ja harjoitteleva Aino Alkio voitti Laura Pennasen luvuin 7-5 6-3.

Jatkoon pääsi myös 15-vuotias Anastasia Kulikova. Hän edustaa Venäjää, mutta asuu Helsingissä ja harjoittelee Jarkko Niemisen tennisakatemiassa. Hän voitti venäläisen Maria Kozyrevan suoraan kahdessa erässä.

Ella Leivo, Mia Eklund ja Milka-Emilia Pasanen pääsivät suoraan karsinnan toiselle kierrokselle, joten myös he pelaavat huomenna pääsarjapaikoista. Karsinnoista pääsarjaan pääsee varmasti ainakin yksi suomalainen, sillä Pimiä ja Alkio kohtaavat toisensa.

Ottelut alkavat klo 11. Tervetuloa seuraamaan otteluita!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu