Leivo ja Pimiä karsinnoista pääsarjaan

Julkaistu 16.11.2015 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Ella Leivo

Ella Leivo

Ella Leivo ja Olivia Pimiä etenivät Orto-Lääkärit Openin karsinnoista turnauksen pääsarjaan. Leivo voitti karsintafinaalissa Venäjän Anastasia Veselovan luvuin 6-3 6-2. ”Sain ihan hyvin liikutettua vastustajaa ja sitä kautta hän teki virheitä”, Leivo kertoo ottelustaan.

Mikä ratkaisi ottelun eduksesi tänään? ”Olin varmempi ja pelasin rohkeammin, ehkä se sitten ratkaisi”, Leivo vastaa.

Pimiä voitti suomalaisten keskinäisessä kamppailussa Aino Alkion luvuin 7-6(4) 6-3 ja eteni pääsarjaan.

Pääsarjaan selviytyi myös Jarkko Niemisen tennisakatemian 15-vuotias venäläinen Anastasia Kulikova. Kulikova voitti Latvian Anna Ozerovan erin 2-1.

Tiistaina pelataan ensimmäisen kierroksen otteluita sekä kaksin- että nelinpelissä. Suomalaisista huomenna kaksinpelissä pelaavat Leivo ja Lila Humaloja, joka pääsi pääsarjaan villillä kortilla. Leivo kohtaa turnauksen ykköseksi sijoitetun Venäjän Alena Tarasovan ja Humaloja neljänneksi sijoitetun Hollannin Kelly Versteegin.

Emma Laine aloittaa turnauksensa huomenna nelinpelissä. Laineen parina pelaa Suomen Mia Eklund. Eklund ja Laine kohtaavat toisen suomalaisparin, kun vastaan asettuu Monica Malinen ja Johanna Ranta-aho. Myös Humaloja ja Nanette Nylund pelaavat oman ensimmäisen kierroksen ottelunsa huomenna. He kohtaavat venäläisparin.

Ottelut alkavat klo 11. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan suomalaiset jatkoon!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu