Emma vastaan Emma

Julkaistu 20.11.2015 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Emma Laine eteni upeasti semifinaaliin Orto-Lääkärit Openissa. Puolivälierässä hän voitti toisen Emman, Norjalaisen Emma Floodin. Ottelu ratkesi suoraan kahdessa erässä luvuin 6-2 6-3. Floodin WTA-ranking on 619.

Emma Laine

Emma Laine

Laine pelasi tärkeissä pisteissä hyvin. Molemmilla pelaajilla oli ottelussa yhdeksän murtopalloa, joista Flood hyödynsi kaksi. Laine mursi vastustajansa syöttön peräti viidesti.

Semifinaalissa Laine kohtaa turnauksen ykkössijoitetun, yhdellä kädellä rystyä lyövän Venäjän Alena Tarasovan. Tarasova on 20-vuotias ja hänen WTA-rankinginsä on 345. Ottelu pelataan lauantaina keskuskentällä klo 13.00 alkaen.

Orto-Lääkärit Openin nelinpeliturnauksen voittivat Venäjän Daria Mishina ja Daria Lodikova. Finaalissa he kaatoivat Hollannin Kelly Versteegin ja Belgian Magali Kempenin ottelutiebreakissa luvuin 10-5.

Nelinpelin finalistit. Daria Lodikova (vas.), Daria Mishina, Kelly Versteeg ja Magali Kempen

Nelinpelin finalistit. Daria Lodikova (vas.), Daria Mishina, Kelly Versteeg ja Magali Kempen

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu