Tarasova ja Werner finaaliin

Julkaistu 21.11.2015 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Orto-Lääkärit Openin kaksinpelin finaaliin selviytyivät Venäjän Alena Tarasova ja Saksan Caroline Werner.

Turnauksen ykkössijoitettu Tarasova kaatoi semifinaalissa Emma Laineen. Venäläinen oli tiukassa kolmen erän kamppaliussa lopulta parempi luvuin 7-5 3-6 6-3. Ensimmäisessä erässä Tarasovalla oli jo 5-4 tilanteessa kaksi eräpalloa, mutta Laine selvitti molemmata ja tasoitti tilanteeksi 5-5. Venäläinen onnistui murtamaan Laineen syötön ja otti 6-5 johdon. Seuraavaa pelissä Laineella oli kolme murtopalloa, mutta Tarasova onnistui lopulta pitämään syöttönsä viiden tasatilanteen jälkeen. Tarasova voitti koko ottelussa vain kolme pistettä enemmän kuin Laine. Kokonaispisteet päättyivät venäläisen eduksi 110-107.

Caroline Werner

Caroline Werner

Toisessa semifinaalissa Werner voitti villillä kortilla turnaukseen päässeen Viron Valeria Gorlatsin. Saksalainen voitti ottelun suoraan kahdessa erässä luvuin 6-4 6-4. Semifinaalipaikka on vasta 17-vuotiaan Gorlatsin uran  paras tulos ammattilaisturnauksissa.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu