Tarasova Orto-Lääkärit Openin voittoon

Julkaistu 22.11.2015 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Alena Tarasova

Alena Tarasova

Venäjän Alena Tarasova voitti Orto-Lääkärit Openin kaksinpelin. Finaalissa hän voitti Saksan 19-vuotiaan Caroline Wernerin suoraan kahdessa erässä luvuin 6-3 6-3.

Sijoittamattomalle Wernerille finaalipaikka on hänen uransa paras tulos ammattilaiskentillä.

Turnauksen alkua edeltävänä päivänä Wernerin valmentaja pyysi Tarasovaa harjoittelemaan valmennettavansa kanssa. Werner kysyi venäläiseltä, pelaako hän pääsarjassa ja onko hän sijoitettu. Tarasova vastasi myöntävästi molempiin kysymyksiin. Vasta keskiviikkona Wernerille, jonka WTA-ranking on 947, selvisi, että hän oli harjoitellut turnauksen ykkössijoitetun kanssa. Finalistit harjoitteleivat yhdessä myös ennen sunnuntain finaalia.

Turnaus voitto on 20-vuotialle venäläiselle uran toinen. Ensimmäisen hän voitti viime vuonna kotimaassaan. Tarasova kertoi pitävänsä kovasti Suomesta ja kehui hyviä turnausjärjestelyjä. Hän kertoi viihtyvänsä erinomaisesti Talin tenniskeskuksen kentillä. Tarasova toivoikin, että Talissa järjestettäisiin joskus myös 25 000 dollarin kilpailu.

058

HVS-Tenniksen puheenjohtaja Toni Pokela (vas.), Caroline Werner, Alena Tarasova ja Panu Hirvinen

Turnauksen pääsponsorin, Orto-Lääkäreiden johtava ortopedi Panu Hirvinen toivotti pelaajat tervetulleeksi Helsinkiin myös ensi vuonna. Hän uskoo kuitenkin, että tämän vuoden finalistit pelaavat ensi vuonna Orto-Lääkärit Openia suuremmissa turnauksissa.

 

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu