Serdarusic viihtyy kentällä pitkään

Julkaistu 17.11.2016 kategoriassa Tali Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

img_3792Ykkössijoitettu temperamenttinen Saksan Jeremy Jahn on kahdessa ensimmäisessä ottelussaan ollut vaikeuksissa, mutta meni torstaina vaivatta Tali Openissa välieriin kukistamalla Hollannin Kevin Griekspoorin suoraan kahdessa erässä.

Seitsemänneksi sijoitettu Zimbabwen Takanyi Garanganga sen sijaan joutui jättämään Talille jäähyväiset, kun Suomessa ahkerasti kilpaileva Viron Vladimir Ivanov voitti hänet kahdessa erässä. Jahnin ja Ivanovin välierästä on lupa odottaa mielenkiintoista.

Ukrainan Denys Mylokostov ja Venäjän Matvey Khomentovskiy olivat karsinnasta pisimmälle edenneet, mutta puolivälierissä he joutuivat vastakkain. Mylokostov vei voiton ja kohtaa välierissä kahdeksanneksi sijoitetun Kroatian Niko Serdarusicin, joka uurasti kaksi tuntia ja 53 minuuttia kakkossijoitetun Valko-Venäjän Dzmirtry Zhyrmontin kanssa. Kuudennella ottelupallolla Serdarusic vei voiton luvuin 6-3, 5-7, 7-5. Serdarusicilla on hyvä kestävyys, sillä edellisiltana hän viipyi kaksi tuntia kentällä ennen kuin selvitti tiensä jatkoon ottelussa Patrik Niklas-Salmista vastaan.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu