Tiukkojen otteluiden ilta

Julkaistu 17.11.2016 kategoriassa OrtoLääkärit Open, Tali Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

img_3770Keskiviikkoiltana Talin 40-vuotisjuhlaturnauksien kaksinpeleissä vielä mukana olleet suomalaispelaajat joutuivat pitkiin, tiukkoihin taisteluihin.

Naisten Aava Orto-Lääkärit Openin toisella kierroksella Mia Nicole Eklund viipyi ottelussaan kaksi tuntia ja 26 min, Piia Suomalainen yhdeksän minuuttia vähemmän. Kumpikin pelasi kolme erää ja kumpikin joutui taipumaan, Eklund venäläiskarsija Elina Nepliylle (WTA 1253) ja Suomalainen ykkössijoitetulle Ranskan Margot Yerolymosille (WTA 380).

Vasuri Eklundin syöttö petti, kaksoisvirheitä tuli tukuttain eikä hän pystynyt parhaaseensa. Suomalaisen nousuyritys kolmannessa erässä puolestaan jymähti tuomarivirheeseen, kun Yerolymosin reippaasti leveäksi mennyt lyönti hyväksyttiin ja ottelu kuulutettiin päättyneeksi niin Suomalaisen kuin yleisönkin järkytykseksi.

Sekä Eklund että Suomalainen saivat illan päätteeksi lohtua nelinpelistä. Kumpikin eteni välieriin, Eklund parinaan Ranskan Pauline Payet ja Suomalainen parinaan Sabrina Santamaria. Turnauksen naisten kaksinpeli jatkuu kuitenkin ilman suomalaisia.

Myös miesten Tali Openin kaksinpelin toisella kierroksella oli vielä kaksi suomalaista keskiviikkona. Villillä kortilla mukaan päässyt Aaro Pöllänen paransi peliään toisessa erässä kohdatessaan Matvey Khomentovskiyn, mutta venäläiskarsijan ottamaa etumatkaa Aaro ei enää kiinni saanut.

19-vuotiaat Patrik Niklas-Salminen ja Nino Serdarusic pelasivat illan päätteeksi tasan kaksi tuntia kestäneet trillerin, jonka lopputulosta oli mahdoton arvata. Kumpikin otti riskejä osin onnistuen, osin epäonnistuen karkeasti. Hieman ennen kello kymmentä kroaatti vei kolmannen erän luvuin 7-5.

Myös miesten turnaus jatkuu ilman suomalaisia. Nelinpelissä urheilukoulun alokaspari Alex Hedman/Leevi Säätelä oli tosin lähellä jättiyllätystä, kun johti ottelutie-breakia ykkössijoitettua paria Andreas Mies/David Pel vastaan. Kokeneemmat veivät sen lopulta 10-7.

Torstaina pelataan kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät.
Pääsylipun hinta on 10€

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu