Tuplavoiton jahdissa

Julkaistu 18.11.2016 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

wd_karen_winSekä naisten että miesten nelinpelivoittajaparista toinen jahtaa lauantaina tuplaa: sekä Karen Barritza että Jeremy Jahn ovat myös kaksinpelin loppuottelussa. Kummankaan ei ole toistaiseksi onnistunut voittaa molempia finaaleja samassa turnauksessa.

Karen Barritza ja Laura Ioana Andrei ovat tunteneet toisen vuosia, harjoitelleet paljon yhdessä ja ystävysteet. Yhteinen tekijäkin löytyy.
-Karenin äiti on romanialainen kuten minäkin, kertoi Laura-Ioana.

Naiset pelasivat nyt ensimmäisen kerran parina.
-Me saatamme pelata jatkossakin yhdessä, siksi hyvin yhteispelimme sujui, vaikka tänään minä olin huono, vähätteli Laura-Ioana.

Ei 28-vuotias Andrei kovin huono nelinpelaaja ole, sillä hän on ottanut uransa aikana jo 35 nelinpeliturnausvoittoa ennen tätä tuoreinta, jonka finaalissa he kukistivat venäläiset Alina Silichin ja Valeriya Zelevan 6-4, 6-3.

md_finalistsJeremy Jahn on tänä vuonna tarkoituksella jättänyt nelinpelit vähemmälle, jotta saisi kaksinpelirankinginsa nousemaan. Ja siinä hän on onnistunutkin mainiosti.

Jahnin puolalainen pelikaveri Adam Majchrowicz, 25, näki tämän ilmoittautuneen Tali Openiin ja kysyi Facebookissa, lähtisikö hän pariksi nelinpeliin.

Ja miksipä Jahn ei olisi lähtenyt, sillä puolalaisella oli 13 nelinpelin turnausvoittoa plakkarissaan, Jahnilla itsellään niitä on vain kolme.

Pari voitti avausottelussaan Aaro Pölläsen ja Verneri Tuomen ja sai puolivälierissä luovutuksen. Välierävoitto Markos Kalovelonisista ja Vitaly Kozyukovista ratkesi ottelutie-breakissa 10-7 ja  pitkää kaavaa käytettiin loppuottelussakin, jossa ykkössijoitetut Saksan Andreas Mies ja Hollannin David Pel kukistuivat luvuin 3-6, 7-6(4), [10-8].

-Oli tämä tiukka ottelu, huokasi Jahn. – Sisällä peli on nopeaa ja breikkimahdollisuuksia on vähemmän.

Majchrowicz arveli, että ottelu kääntyi heidän voitokseen, koska heillä oli keskenään hauskempaa kuin vastustajilla.

Jahn ja Majchrowicz pelasivat nyt ensimmäistä kertaa parina.

Teksti Riitta Närhi, kuvat Jouko Siro

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu