Finaalissa 1.sijoitettu ja karsija

Julkaistu 18.11.2016 kategoriassa Tali Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

denys_mylokostovDenys Mylokostov (ATP 572) on kulkenut pitkän tien Tali Openin kaksinpelin loppuotteluun.

Hän oli ensimmäinen, joka ei mahtunut pääsarjaan. Karsintojen ykkösenä hän aloitti toiselta kierrokselta ja voitti Viron Martin Valdo Randperen. Pääsarjassa kukistui ensin Alex Hedman ja toisella kierroksella Sveitsin Adrien Bossel.
– Pelaan niin harvoin vasureita vastaan, että olin ensimmäisen erän hieman pulassa, mutta löysin lopulta tavan pelata häntä vastaan, kertoi sympaattinen Mylokostov.

Puolivälierissä 23-vuotias Mylokostov voitti toisen karsijan, Venäjän Matvey Khomentovskiyn, ja perjantaina välierissä kahdeksanneksi sijoitetun Kroatian Nino Serdarusicin.

-Olen nyt ensimmäisen kerran 25.000$-kisan finaalissa, sanoi Mylokostov tyytyväisenä. – Menin piste, peli, erä ja ottelu kerrallaan.

-Kohtaan Jeremy Jahnin ensimmäisen kerran. Taitaa tulla mielenkiintoinen ottelu, arveli Mylokostov.

Müncheniläinen Jeremy Jahn, 26, nousi viime maanantaina uransa toistaiseksi parhaaseen ATP-rankingiinsa, sijalle 237.

-Olin vuoden alussa 500 sijan paikkeilla, joten tämä on ollut todella hyvä vuosi, sanoi Jahn. – Olen myös pelannut enemmän kaksinpelejä.

Tali Openissa kaksi ensimmäistä ottelua meni kolmieräisiksi, mutta sekä puolivälierä Hollannin Kevin Griekspooria ja välierä Viron Vladimir Ivanovia vastaan ratkesivat kahdessa erässä.

Mylokostov ja Jahn kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.
Teksti Riitta Närhi, kuva Jouko Siro

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu