Tali Openin karsinnasta liki puolet Suomesta

Julkaistu 10.11.2017 kategoriassa Tali Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tali Openin, miesten 25.000$ ITF Futures –turnauksen kaksinpelin karsintojen ”sign in” päättyi perjantaina klo 18. Pelaajia oli tulossa karsimaan niin runsaasti, että osa jäi ulkopuolelle.
32 pelaajan karsintakaaviossa on mukana 15 suomalaista, joista villillä kortilla mukaan pääsivät Roni Hietaranta, Aleksi Löfman, Mikael Martikainen ja Mikko Rouvala. Muut karsinnan suomalaiset ovat Valtteri Ahti, Ville-Petteri Ahti, Roni Rikkonen, Masi Sarpola, Peter Sillanpää, Jason Sormunen, Leevi Säätelä, Hermanni Tiainen, Verneri Tuomi, Aleksi Tuukkanen ja Ilari Vesanen. Karsintojen kuudesta villistä kortista loput kaksi sai Suomessa jo useamman vuoden asunut Intian 15-vuotias Harshal Rukhaiyar  sekä Venäjän Ramazan Nureev.
Pääsarjan villit kortit menivät, kuten aiemmin on jo kerrottu, Emil Ruusuvuorelle ja Otto Virtaselle sekä Aaro Pölläselle ja Alex Hedmanille. Patrik Niklas-Salminen pääsi suoraan pääsarjaan viimeisenä pelaajana eikä näin ollen tarvinnut villiä korttia.
Lauantaina pelataan Tali Openin karsintojen ensimmäinen kierros, sunnuntaina toinen kierros, jonka voittajat, kaikkiaan kahdeksan, nousevat pääsarjaan.
Kaksinpelin pääsarjan ensimmäistä kierrosta pelataan maanantaina ja tiistaina, keskiviikkona pelataan toinen kierros, torstaina puolivälierät ja perjantaina välierät. Loppuottelu pelataan lauantaina.

Yksi kommentti

  1. Nadal sanoo:

    Miksi sivustoilla on paljon 2016 vuoden tietoja, pelaajalistojaan myöten. Kaaviot tyhjiä ? Ei mitään tietoa tulevista tämän päivän karsintaotteluista ? Itf sivuilla löytyy toki tietoa mutta niitähän ei lajiin perehtymätön osaa käyttää. Olen tätä tiedon vähyyttä ihmetellyt aina näissä Suomen kisoissa Tampere Open mukaanlukiaen. Jos tulee pidemmältä katselemaan niin edellisiltana usein vasta julkaistaan seuraavan päivän otteluaikataulut ?

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu