Emma Laine nelinpelin ykkössijoitettu

Julkaistu 12.11.2017 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Emma Laine nelinpelin ykkössijoitettu

Emma Laine ja viimevuotista Aava Orto-Lääkärit Openin nelinpelin voittoaan puolustava Tanskan Karen Barritza ovat nelinpelin ykkössijoitettuja. Kaavio tuli täyteen – 16 paria – ja mukana ovat myös suomalaisparit Mia Eklund/Oona Orpana, Mariella Minetti/Liisa Vehviläinen sekä Milka-Emilia Pasanen parinaan Viron Maileen Nuudi ja Aino Alkio parinaan britti Summer Yardley.

Miesten Tali Openin nelinpelin kärkipari on Venäjän Alexander Igoshin ja Hollannin Boy Westerhof. Kisassa on viisi suomalaisparia: Alex Hedman/Verneri Tuomi, Patrik Niklas-Salminen/Emil Ruusuvuori, Hermanni Tiainen/Ilari Vesanen, Aaro Pöllänen/Otto Virtanen ja Roni Hietaranta/Anttoni Kinnunen. Mikko Rouvalan parina on Italia Matteo Viola.

Lähes kaikki nelinpelien ensimmäisten kierrosten ottelut pelataan maanantaina. Ottelujärjestys tulee näille sivuille, kunhan kaksinpelien pääsarjojen kaaviot on arvottu.

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu