Tali on mukava paikka Ville-Petteri Ahdille

Julkaistu 12.11.2017 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

-Tali on mukava paikka, ulkona ja sisällä, naurahti kotkalainen Ville-Petteri Ahti, 22, kun pääsi Tali Openin pääsarjaan. -Sain elokuussa HVS:n 15.000 ITF Futures-kisasta ulkokentiltä ensimmäisen ATP-pisteeni. Ja nyt pääsin sisällä ”kaksvitosen” pääsarjaan.

Ahti kohtasi Tali Openin karsinnassa kaksi vielä juniori-ikäistä peluria. Ensimmäinen voitto tuli Suomessa pitkään asuneesta 15-vuotiaasta intialaisesta Harshai Rukhaiyarista 6-2, 6-2 ja toinen voitto 16-vuotiaasta TaTS:n Roni Rikkosesta 6-1, 6-1.
-Voitot nuorista vastustajista tuivat peruspelillä, joka kyllä sujui hyvin, totesi kotihallissaan kilpajunioreja valmentava Ahti.

Rikkosen tavoin Ilari Vesaselta ja Aleksi Tuukkaselta jäi pääsarjapaikka haaveeksi. Karsinnan neljänneksi sijoitettu Venäjän Sergei Pogosian pudotti jatkosta Vesasen luvuin 6-2, 6-4 ja niin ikään venäläinen, kutossijoitettu Phillip Klimov Aleksi Tuukkasen 7-5, 6-3.

Hienon debyytin lauantaina miesten ammattilaiskisoissa tehnyt 15-vuotias Aleksi Löfman joutui tunnustamaan toisella kierroksella vuotta vanhemman Venäjän Matvey Mininin paremmakseen luvuin 6-3, 6-3.
Teksti: Riitta Närhi

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu