Ruusuvuori kohtaa Mridhan, Niklas-Salminen Violan

Julkaistu 12.11.2017 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Patrik Niklas-Salminen ja Emil Ruusuvuori ovat Tali Openin kaksinpelin pääsarjassa.

Tali Openin kaksinpelin pääsarjan kaavio on arvottu. Kisan ykkössijoitettu on Egyptin Mohamed Safwat (ATP 213) ja kakkonen Italian Matteo Viola (ATP 266). Arpa heitti Patrik Niklas-Salmisen Matteo Violaa vastaan. ITF Junior Masters –turnauksen Kiinassa lokakuun lopussa voittanut Emil Ruusuvuori (ATP 1183), joka pääsi kisaan mukaan villillä kortilla, kohtaa kahdeksanneksi sijoitetun Ruotsin Jonathan Mridhan (ATP 522). Karsinnat selvittänyt Kotkan Ville-Petteri Ahti (ATP 1731) kohtaa kolmossijoitetun Venäjän Evgeny Karlovskiyn (ATP 349), nelossijoitettu Ranskan Albano Olivetti (ATP 371) saa vastaansa villikorttilaisen Alex Hedmanin. Otto Virtanen (villi kortti) kohtaa kisan viimevuotisen finalistin, Ukrainan Denys Mylokostovin (ATP 633).
Aaro Pöllänen (neljäs villin kortin saanut, ATP 1355) ottaa mittaa Viron Vladimir Ivanovista (ATP 534).
Teksti: Riitta Närhi

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu