Mia Eklund on naisten kisan 8.sijoitettu

Julkaistu 12.11.2017 kategoriassa Aava Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Mia Eklund on tänä vuonna 8.sijoitettu

Suomalaispelaajista Mia Eklund (WTA 697) on kahdeksanneksi sijoitettu naisten 15.000$ ITF-turnauksessa Talissa. Mian ensimmäisen kierroksen vastustaja on Venäjän 19-vuotias Karine Sarakisova (WTA 1128). Villillä kortilla mukaan tullut Oona Orpana kohtaa puolalaisjuniori Daria Kuczerin, 18v. Kisan ykkössijoitettu on viimeistä vuotta juniori-ikäinen Venäjän Ekaterina Kazionova (WTA 457). Karsinnat hienosti selvittänyttä TaTS:n 15-vuotiasta Emma Eerolaa ei arpa suosinut, vaan heitti hänet Kazionovaa vastaan. Tämän ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella joko Piia Suomalaisen (WTA 1021) tai Sveitsin Andrina Peerin (WTA 1208). Tampereen Mariella Minetti ja hänen avausvastustajansa Latvian Alise Cernecka nousivat kumpikin pääsarjaan karsintojen kautta. Barcelonassa asuva Aino Alkio on tänäkin vuonna kisassa mukana villillä kortilla. Hän kohtaa latvialaiskarsija Deniza Marcinkevican. Kisan viimevuotinen voittaja, Tanskan Karen Barritza, tuli puolustamaan voittoaan. Avausvastustajansa on virolaiskarsija Elena Malygina, joka pudotti karsintojen toisella kierroksella Milka-Emilia Pasasen. Maanantaina suomalaisnaisista pelaavat kaksinpeliä Emma Eerola klo 10 alkaen ja heti sen jälkeen Mariella Minetti. Ottelut ovat Talin kentällä 9. Teksti: Riitta Närhi

Emma Eerolalla on edessä ensimmäinen naisten ammattilaiskisan pääsarjaottelu

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu