Karlovskiy pysäytti Otto Virtasen etenemisen

Julkaistu 15.11.2017 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Otto Virtanen

Tali Openin kaksinpelin kolmossijoitettu, 23-vuotias moskovalainen Evgeny Karlovskiy  (ATP 334) on uransa parhaassa ATP-rankingissa juuri nyt ja menossa ylöspäin. Sen sai tuta villillä kortilla kisaan mukaan päässyt Otto Virtanen, 16, joka tiistaina järjesti hienon illan yleisölle voittamalla Tali Openin viimevuotisen finalistin, Ukrainan Denys Mylokostovin jännittävien vaiheiden jälkeen kolmessa erässä.
-Ottelun jälkeisestä hieronnasta huolimatta tunsin harmittavasti jo lämmittelyssä, että paikat ovat hieman kireät eikä jalkatyö siitä syystä sitten ollut parasta laatua, kertoi Otto Virtanen. – Syöttökään ei lähtenyt kulkemaan. En päässyt koko aikana kunnon pelirytmiin. -Kun lyönnit eivät pysynyt kentässä, pitkiin palloralleihin Karlovskiya vastaan ei ollut lähtemistä ja pyrin sitten nopeisiin ratkaisuihin.
Otto Virtasta tietysti harmitti hyvän avauskierroksen jälkeen tyly 1-6, 0-6 –tappio kolmessa vartissa.
-Mylokostov-ottelusta olen tietysti iloinen ja siitä, että sain ensimmäisen ATP-pisteeni.

Loppuvuodesta Virtanen lähteen yhdessä Oona Orpanan kanssa Floridaan Yhdysvaltoihin pelaamaan Eddie Herr –turnauksen ja Orange Bowl –kisan, joka pidetään juniorien epävirallisena MM-turnauksena.
Karlovskiy jatkaa puolivälierissä, jossa hän kohtaa Viron Kenneth Raisman. Venäläinen on hyvä Tali Openin voittajaehdoka; hänellä on alla tältä vuodelta kolme ITF Futures –turnausvoittoa.

Teksti Riitta Närhi   Kuva Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu