Ruusuvuori puolivälieriin

Julkaistu 16.11.2017 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori voitti ainoana viidestä suomalaisesta Talin ammattilaiskisojen toisen kierroksen ottelunsa keskiviikkona Helsingissä. Ruusuvuori tarvitsi vain 51 minuuttia lyödäkseen Venäjän Alexander Igoshinin (ATP 654) Tali Openin toisella kierroksella luvuin 6-0, 6-1.
-Oli hyvä, että voitto tuli helposti, sanoi Ruusuvuori. – Hieman tuntui tiistai-illan liki kolmetuntisen ensimmäisen kierroksen ottelun rasitus.
Puolivälierissä torstaina Ruusuvuori kohtaa neljänneksi sijoitetun Ranskan Albano Olivettin (ATP 386), joka on yksi miesten tenniscircuitin kovasyöttöisimmistä pelaajista.
-Siinä ottelussa ei taida tulla palloralleja, arveli Ruusuvuori. – On pidettävä omat syötöt ja käytettävä hänen syötöissään kaikki pisteidentekotilaisuudet hyväksi.
Tiistaina ensimmäisen kierroksen voitot ottaneet neljä muuta suomalaispelaajaa koki tappion: Otto Virtanen jäi kolmossijoitetun Evgeny Karlovskiyn jyräämäksi ja Patrik Niklas-Salminen joutui kolmannessa erässä taipumaan Ranskan Tom Jombylle.
Naisten  Aava Open -turnauksen toisella kierroksella Piia Suomalainen piti ykkössijoitettua Venäjän Ekaterina Kazionovaa lujilla ensimmäisessä erässä ja hävisi vasta tie-breakissa 4-7, mutta toisessa erässä Kazionova meni menojaan. Suomalainen oli tyytyväinen, että pystyi takareiden hermopinnetilan vuoksi ylipäätään pelaamaan.
16-vuotias Oona Orpana näytti ottavan komean voiton kuudenneksi sijoitetusta britti Eden Silvasta, kun johti ottelua 6-3, 4-2, mutta hävisi toisen erän 5-7 ja kolmannen 1-6.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu