Orpana ja Suomalainen toiselle kierrokselle

Julkaistu 15.11.2017 kategoriassa Aava Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

 

Oona Orpana

Puolalainen Daria Kuczer, 18, oli lopulta vain suupala Oona Orpanalle, 16, Aava Orto-Lääkärit Openin ensimmäisellä kierroksella tiistaina.
-Peli sujui hyvin ja rennosti, jotain pieniä, huonoja hetkiä lukuun ottamatta, totesi iloinen Orpana. –Meillä oli monia pitkiä pisteitä. Piti vain olla kärsivällinen.
Oonan voitto Kuczerista tuli tunnissa ja vartissa.

Piia Suomalainen

Kokenut ”kettu” Piia Suomalainen, 33, osoitti jälleen, miten nousta otteluvoittoon ensimmäisen erän menetyksen jälkeen. Sveitsin 19-vuotiaan Andrina Peerin tunteet näyttivät kiehuvan Suomalaisen siirtyessä rauhallisesti pisteestä toiseen. Vaikka Suomalaisen takareittä jouduttiin tukemaan kinesioteipillä kesken ottelua, hän eteni toiselle kierrokselle luvuin hienosti 4-6, 6-1, 6-3.
19-vuotias venäläinen Karine Sarkisova haastoi ennakkoluulottomasti kahdeksanneksi sijoitetun, WTA-rankingissa Suomen ykkösnaisen, Mia Eklundin. Hävityn ensimmäisen erän jälkeen Eklund kokosi pelinsä, vei toisen erän lupauksia herättävästi 6-2, mutta menetti merkillisesti otteensa kolmannessa erässä voittaen vain yhden pelin.

Summer Yardley ja Aino Alkio voittivat Liisa Vehviläisen ja Mariella Minetin (ei kuvassa).

Barcelonassa asuva ja harjoitteleva Aino Alkio sai illan päätteeksi hyvitystä aiemmin päivällä kokemalleen tappiolle latvialaiskarsija Deniza Marcinkevicalle, kun meni brittiparinsa Summer Yardleyn kanssa nelinpelin puolivälieriin voitolla Mariella Minetistä ja Liisa Vehviläisestä.
Teksti Riitta Närhi  Kuvat Tytti Nuoramo

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu