Laine ja Barritza nelinpelin välieriin

Julkaistu 16.11.2017 kategoriassa Aava Open, Tali Open 2017, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Karen Barritza (vas.) ja Emma Laine.

Suomalaispelaajista vain Emma Laine on mukana Talin kisojen nelinpelissä. Laine ja viimevuotista Aava Orto-Lääkärit Openin kaksin- ja nelinpelin voittoa puolustava Karen Barritza voittivat puolivälierissä Mia Eklundin ja Oona Orpanan peliäkään menettämättä.
Barritza ja Laine pelaavat Ruotsin naisten liigassa malmölaisessa  Fair Play TK;n joukkueessa, ja ovat hyviä tuttuja ammattilaiskentiltä, mutta pelaavat vasta nyt ensimmäistä kertaa parina ammattilaiskisassa.

Oona Orpana (vas.) ja Mia Eklund.

Pari on käymässään kahdessa ottelussa hävinnyt kaksi ”geimiä”. Välierissä torstaina he kohtaavat sveitsiläiset Naima Karamokon ja Tess Sugnauxin.
Aino Alkio ja hänen brittiparinsa Summer Yardley hävisivät puolivälierissä kolmossijoitetuille venäläisille Daria Kruzhkovalle ja Valeriya Pogrebnyakille.

Tali Openin puolivälierissä mukana olleet suomalaisparit Patrik Niklas-Salminen/Emil Ruusuvuori ja villillä kortilla mukaan päässeet Hermanni Tiainen ja Ilari Vesanen olisivat keskiviikkona iltana voittaessaan ottelunsa kohdanneet välierissä, mutta kumpikin pari koki tappion – ja vielä samalla tavoin. Hävityn ensimmäisen erän jälkeen voittivat toisen erän, mutta sitten hävisivät ottelutie-breakin 1-10.

Patrik Niklas-Salminen (vas) ja Emil Ruusuvuori

Kolmossijoitetut venäläiset Vladimir Polyakov ja Evgeny Tyurnev voittivat Niklas-Salmisen ja Ruusuvuoren, kakkosijoitetut Romanian Patrick Grigoriu ja Ranskan Tom Jomby Tiaisen ja Vesasen.

Ilari Vesanen (vas.) ja Hermanni Tiainen.

Teksti Riitta Närhi  Kuvat Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu