Ruusuvuori välieriin

Julkaistu 16.11.2017 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Emil Ruusuvuori onnistui siinä, missä odotettiin: eteni kotihallissaan Tali Openin kaksinpelin välieriin. Voitto tuli komealla tavalla.

Emil Ruusuvuori

Hän kukisti tunnissa ja viidessä minuutissa neljänneksi sijoitetun Ranskan Albano Olivettin 6-2, 6-3. Ruusuvuori oppi varsin pian lukemaan 203-senttinen ranskalaiskolossin syötön, ja se teki tämän aseettomaksi. Yleisö sai nähdä muutaman maailmanluokan syötönpalautuksen. Olivetti joutui peruslyönneissään turvautumaan ”sliceihin”. Kun ne jäivät lyhyiksi, Ruusuvuori rokotti niistä tylysti.
– Olivetti teki yllättävän paljon virheitä ja sainkin ensimmäiseen erään nopeasti breikin ja kohta toisen, kertoi Ruusuvuori.
Olivetti mursi heti toisen erän alkuun Ruusuvuoren syötön, mutta se ei suomalaisen tahtia haitannut. Hän otti murron takaisin ja tasatilanteen 2-2 jälkeen meni menojaan.
-En odottanut pitkiä palloralleja, eikä niitä tullutkaan. Kun avautui tilaisuus tehdä pisteitä, niissä onnistuin, totesi peliinsä tyytyväinen Ruusuvuori. Emil Ruusuvuori eteni välieriin, jossa kohtaa kisan ykkössijoitetun Egyptin Mohamed Safwatin. Tämän puolivälieräottelu Saksan Robin Kerniä vastaan kesti tuplasti kauemmin kuin Ruusuvuorella, mutta voitto tuli kolmessa erässä. Toisessa välieräottelussa kohtaavat kolmossijoitettu Venäjän Evgeni Karlovskiy ja sijoittamaton Ranskan Tom Jomby.
Välierät pelataan perjantaina ja loppuottelu lauantaina.
Teksti Riitta Närhi  Kuva Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu