Kärkinaiset putosivat

Julkaistu 16.11.2017 kategoriassa Aava Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Naisten kärkisijoitetut putosivat Aava Orto-Lääkärit Openin kaksinpelien puolivälierät olivat yllätykselliset torstaina Talissa. Kisan ykkössijoitettu Ekaterina Kazionova (WTA 461) koki tappion sijoittamattomalle Karine Sarkisovalle (WTA 1131) kolmessa erässä.

Karine Sarkisova

Ihan yllätyksellistä se ei lopulta ollut, sillä nämä venäläistytöt kohtasivat nyt neljännen kerran ja näistä Kazionova on voittanut vain yhden ottelun. Sarkisova saa välierissä vastaansa britti Eden Silvan,(WTA 601), joka pudotti tylysti puolivälierissä maannaisensa, karsinnasta pääsarjaan nousseen, vielä rankingittömän Summer Yardleyn (WTA 6-0, 6-0.
Nelossijoitettu Sveitsin Tess Sugnaux (WTA 513) oli juuri sen verran – kuin WTA-rankingsijoitukset osoittivat – parempi seitsemänneksi sijoitettua Belgian Marguax Bovyä (WTA 669) 7-6(5), 6-1.

Anastasia Kulikova

Sugnaux saa välierissä vastaansa todellisen yllättäjän, JNTA:ssa valmentautuvan Venäjän Anastasia Kulikovan, joka pääsi kisaan mukaan villillä kortilla. Kulikova pudotti jatkosta kakkossijoitetun, viimevuotista turnausvoittoa puolustavan Tanskan Karen Barritzan (WTA 506). Kolme tuntia ja minuutin kestäneen ottelun voitti Kulikova luvuin 2-6, 7-6 (4), 7-5.

Teksti Riitta Närhi   Kuvat Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu