Niklas-Salmisella mainio vuosi

Julkaistu 9.11.2018 kategoriassa Tali Open 2018, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Parhaana suomalaisena Tali Open by Digistalist -kisaan lähtee Patrik Niklas-Salminen, 21. Hän on hyväksyttyjen listalla kuudenneksi paras.

Niklas-Salminen on pelannut mainiosti viime Tali Openin jälkeen; hänen ATP-rankinginsa oli tuolloin 1104, viime kuussa Patrik eteni uransa toistaiseksi parhaaseen rankingiin, sijalle 423. Kaksi viikkoa sitten hänen ATP-nelinpelirankinginsä oli 255, sekin uran paras.
Viime vuonna Tali Openissa ”Patti” hävisi toisella kierroksella Ranskan Tom Jombylle ja nelinpelissä puolivälierissä parinaan Emil Ruusuvuori.

Toukokuussa Niklas-Salminen otti ensimmäisen ITF Futures -turnauksen (25.000$) kaksinpelin voiton Luanissa, Kiinassa. Saman kisan nelinpelin hän voitti parinaan Harri Heliövaara.
”Patti” on ollut ITF Futures -kisojen kaksinpelin finaalissa  heinä-elokuun vaihteessa Kaarinassa ja lokakuussa Falunissa, Ruotsissa, jossa tappio tuli Emil Ruusuvuorelle.
Niklas-Salminen on tänä vuonna voittanut ITF Futures -nelinpeliturnauksen peräti seitsemän kertaa, neljästi Harri Heliövaara parinaan ja kerran parina on ollut Ukrainan Vladyslav Orlov, britti Evan Hoyt  ja Talin ITF Futuressa elokuussa Otto Virtanen.

-Peli tuntuu nyt hyvältä ja onkin todella mukava saada pelata kotikisassa Talin centerillä, totesi ahkerasti maailmaa vuoden aikana kiertänyt Patrik Niklas-Salminen.
-Ruotsin ITF Futuresin jälkeen pelasin kolmessa ATP Challenger-kisan karsinnassa. Tuli kovia pelejä, naurahti ”Patti”.

Niklas-Salmisen urakka Tali Open by Digitalist -kisan kaksinpelissä alkaa ensi tiistaina.

Teksti ja kuva Riitta Närhi

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu