Ruusuvuori Japaniin

Julkaistu 9.11.2018 kategoriassa Tali Open 2018, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Viime vuonna juhlittiin Tali Openin voitosta hieman aiemmin ITF Junior Mastersin voittanutta Emil Ruusuvuorta. Emilin ammattilaisura lähti Tali Openin voiton jälkeen mukavaan nousuun. Viime vuoden lopussa Emilin ATP-ranking oli 665, lokakuun 22, päivänä ilmestyneellä ATP-rankinglistalla hän saavutti uransa toistaiseksi parhaan noteerauksen, 318.
Kohonneen rankingsijoituksen turvin Ruusuvuori,  19, pääsi ensimmäisen kerran suoraan ATP Challenger-turnauksen pääsarjaan, joka pelataan Kobessa, Japanissa ensi viikolla, samaan aikaan kuin Tali Open by Digitalist.
-Se on minulle iso juttu, totesi Emil Ruusuvuori. – On tullut fiilis, että alan kuulua ATP Challerger -tason kisohin.
-Tietysti olisi ollut mukava pelata Talissakin kotiyleisön edessä, sanoi Emil.
-Totta kai olisimme nähneet mielellämme Empun Tali Open by Digitalistissa, totesi kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä. – Samalla olemme kaikki iloisia hänen puolestaan. Hän on edennyt hienosti urallaan ja toivomme hänelle menestystä Japanissa.
Japanin ATP Challenger pelataan sisäkentillä Kobessa, ja sen kokonaispalkintosumma on 50.000¤. Lisäksi pelaajat saavat ns. hospitalityn eli majoituksen.
Onnea ja menestystä Kobessa, Emppu!

Teksti ja kuva Riitta Närhi

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu