Otto Virtanen ja Medilaser yhteistyöhön

Julkaistu 13.11.2018 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Otto Virtasen, 17,  pelatessa keskuskentällä avausotteluaan Viron Vladimir Ivanovia vastaan allekirjoittivat hänen isänsä Pasi Virtanen (oik), HVS:n toimitusjohtaja Pekka Mäkelä ja Medilaser Oy:n toimitusjohtaja Lasse Hyyti (vas.)Oton ja Medilaserin yhteistyösopimuksen.
– Parivuotisen sopimuksen tarkoituksena on, että Otto pääsee maailmalle kisaamaan, kertoi Lasse Hyyti. – Oton tukemisen lisäksi olemme myös läsnä tennisyhteisölle, sillä HVS on sopimuksessa kolmas osapuoli. Medilaserilla on tulossa HVS:n jäsenille tarjouksia ja alennuksia.
Medilaser Oy on lääkärien omistama suomalainen silmäkirurgia-alan yritys, joka tekee laser-, linssi- ja kaihileikkauksia 12 silmäsairaalassa eri puolilla Suomea.
Tj.Lasse Hyyti on tennismiehiä itsekin; hän on pelannut nuorempana otteluita mm. Pasi Virtasta vastaan.
-Idea Oton tukemisesta lähti liikkeelle keskusteluista Pasin kanssa, kertoi tj.Hyyti. – Monikaan ei tiedä, millaisia panostuksia kansainväliseen uraan panostaminen vaatii. Tässä tahdomme olla mukana auttamassa.

Teksti Riitta Närhi Kuva Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu