Karsijoita jatkoon

Julkaistu 13.11.2018 kategoriassa Tali Open 2018, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Karsinnasta pääsarjaan noussut Viron sympaattinen Karl Kiur Saar tietää nyt, millainen on kisan kakkossijoitettu Saksan Louis Wessels. Hän kohtasi 202-senttisen Wesselsin maanantaina nelinpelissä –  Roni Hietaranta parinaan – ja tiistaina kaksinpelissä. Tappio tuli molemmissa. Kaksinpelin hän hävisi luvuin 3-6, 6-7(5).
-Vaikka olisin voittanut toisen erän, olisin voinut kolmannen hävitä 6-0, totesi Saar. – Kämmen ei toiminut ollenkaan.

Tiistai oli  karsijoitten päivä, sillä kolme heistä eteni pääsarjan toiselle kierrokselle.
Espanjan Jaime Fermosellin urakka oli helpoin koska Bulgarian Vasil Mladenovin vanha reisivamma uusi ja hän joutui luovuttamaan ottelun 1-4 tappioasemassa. Venäläiskarsija Matvey Khomentovskiy pudotti Sveitsin Jakub Paulin tunnissa ja vartissa 6-2, 6-4 ja Masi Sarpola  (kuvassa) tunnissa Aleksi Löfmanin 6-4, 6-2.
Maanantaina karsijoista jatkoon olivat jo menneet Christian Seraphim voitolla Mikael Martikaisesta ja Viron Kristjan Tamm  kahden ja puolen tunnin urakoinnin jälkeen voitolla
Sveitsin Patrik Hartmeierista.

Sijoitetuista pelaajista köpelösti kävi neloseksi sijoitetulle Valko-Venäjän Sergey Betoville tämän hävittyä  Belgian Maxime Pauwelsille ja kahdeksanneksi sijoitetulle Venäjän Denis Klokille, joka kohtasi parempansa Ruotsin Karl Fribergissä.

Ensimmäisen kierroksen suomalaisottelut puidaan toisessa jutussa.

Teksti Riitta Närhi  Kuva Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu