Otto Virtasella hieno päivä

Julkaistu 14.11.2018 kategoriassa Tali Open 2018, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Otto Virtanen (kuvassa) eteni komeasti jatkoon sekä kaksin- että nelinpelissä keskiviikkona Talissa.
Kaksinpelin toisen kierroksen ottelussa hän kohtasi kuudenneksi sijoitetun Patrik Niklas-Salmisen. Tiukkaa ja tasaväkistä ottelua osattiin odottaa ja sellainen myös saatiin.
-Otto pelasi hyvin, paremmin kuin minä tänään, totesi luvuin 3-6, (4)6-7 hävinnyt Niklas-Salminen. – Ensimmäisessä erässä pelasin yhden huonon pelin, toisen erän tie-breakissa yhden huonon pisteen ja se riitti.
Otto Virtanen saa vastaansa puolivälierissä torstaina klo 17 kisan ykkössijoitetun Christopher Heymanin. He kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.

Illan päätteeksi Virtanen eteni nelinpelissä välieriin, kun voitti saksalaisparinsa Louis Wesselsin kanssa sveitsiläiset Patrik Hartmeierin ja Marc-Andrea Hueslerin luvuin 6-4, 7-5.  Virtanen/Wessels pari oli toukokuussa Karlskronassa ITF Futures -turnauksen finaalissa, mutta hävisi siinä Markus Erikssonille ja Fred Simonssonille.  Tali Open by Digitalist -kisan välierissä pari kohtaa Hermanni Tiaisen ja Ilari Vesasen, päivän toiset yllättäjät.

Teksti Riitta Närhi Kuva Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu