Tiurnev finaaliin voitolla Fribergistä

Julkaistu 16.11.2018 kategoriassa Tali Open 2018, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Evgenii Tiurnev

Karl Fribergin ja Evgenii Tiurnevin välieräottelun ensimmäinen erä oli tasainen. Molemmat esittivät melkoista voimapeliä ja Tiurnevin syöttö lähti tiukoissa paikoissa  kuin tykin putkesta. Tilastot kertoivat karua kieltä: Tiurnev syötti erässä 10 läpisyöttöä Fribergin nollaa vastaan.
Ruotsalainen tormistautui tie-breakiin ja otti siinä jo 5-1 johdon, jonka jälkeen kahdessa omassa syötössä onnistuminen olisi tuonut erävoiton, mutta hän hävisi kuusi pistettä putkeen häviten erän 7-6(5).
Toisessa erässä Tiurnev syötti vain kaksi ässää, mutta vähempikin riitti, sillä vain 26 minuutissa hän vei erän lukemin 6-1.
-Toisessa erässä katosivat kaikki energiat, harmitteli Karl Friberg. – Pakko myöntää, että edellisen päivän reilu kolmituntinen ottelu painoi jaloissa.
Friberg oli toki harmissaan tappiosta, mutta tyytyväinen kisaviikkoon: välierä 25.000$ ITF Futures -kisassa tuntui mukavalta.
Loppuvuodesta hänen ohjelmassaan on vielä Ruotsin liigaottelut SALK:n riveissä.
Evgenii Tiurneviltä ei saanut kommenttia edes ” broken Englishillä” ottelun jälkeen. Kännykkään hän suolsi kuitenkin paljon tekstiä venäjäksi, suu ja silmät hymyssä.

Teksti Riitta Närhi  Kuva Tytti Nuoramo

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu