Mayer/Vasilenko -pari nelinpelin voittoon

Julkaistu 16.11.2018 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Patrick Mayer (vas.) ja Alexander Vasilenko

Otto Virtanen ja Saksan Louis Wessels olivat nelossijoitettuja nelinpelissä. Pari kohtasi finaalissa perjantaina sijoittamattomat Saksan Patrick Mayerin ja Venäjän Alexander Vasilenkon.
Mayer ja Vasilenko sopivat pelaavansa parina juuri ennen sign-in -tilaisuuden päättymistä, ennen Tali Open by Digitalist -kisaa he eivät olleet yhdessä pelanneetkaan.

Virtanen/Wessels-pari oli ollut jo kerran ITF Futures -kisan finaalissa, toukokuussa Karlskronassa, mutta silloin tuli tappio Markus Erikssonille ja Fred Simonssonille.  Toinenkaan kerta ei vielä tuonut voittoa, silla Mayer/Vasilenko otti voiton puolessatoista tunnissa luvuin 7-6(5), 6-3.

Finaalin jälkeen Virtanen kiirehti Tennisgaalaan ja Wessels lentokentälle. Mayer ja Vasilenko sen sijaan riemuitsivat rauhassa voitosta, joka oli 24-vuotiaalle mannheimilaiselle Mayerille aivan ensimmäinen. 23-vuotiaalla pietarilaisella Vasilenkolla nelinpelin ITF Futures -voittoja on jo 11, mutta tämä tusinas voitto on hänen ensimmäisenä 25.000$-kisassa.

Teksti Riitta Närhi  Kuva Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu