ATP Challenger jälleen Talissa

Julkaistu 11.9.2019 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

ATP Challenger turnaus tekee paluun Taliin muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen 11.-17.11.2019. Nyt on luvassa jotain, mitä odottaa. HVS:n ja Suomen Davis Cup -joukkueen runkopelaajat Emil Ruusuvuori, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen taistelevat tuolloin tärkeistä ATP-pisteistä kotikentällä kotiyleisön edessä.
Challenger-kisalle on nyt juuri tilausta: ”Pelaajille näitä kisoja järjestetään. Nyt on monta nuorta kaveria nousukiidossa ja kyllähän meidän siihen pitää vastata. Toivottavasti mahdollisimman moni Talin ja Taiviksen asiakkaista löytävät tiensä paikalle kannustamaan ja nauttimaan tapahtumasta.”, toteaa kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä.

Ykköstykki Emil Ruusuvuori on tehnyt kesän aikana nopean harppauksen yli 400:n rankingista alle 200, viimeisin ATP-lukema on 163. Emil tekee tällä hetkellä läpimurtoaan miesten ykköskiertueelle ja sitä on mahdollista todistaa marraskuussa Talissa.

Huippulahjakas Otto Virtanen on kärsinyt kesän aikana loukkaantumisista, mutta toipuu täyteen peli-iskuun kotikisaan mennessä. Ehkä luvassa on todellinen pommi miesten peleissä kuten Emilillä pari vuotta sitten – Otto pystyy voittamaan kenet vain sille päälle sattuessaan. Kovasyöttöinen Patrik Niklas-Salminen on esiintynyt viime aikoina pirteästi – 2 otteluvoittoa Tampereen Challengerissa ja tiukka tappio kisan lopulliselle voittajalle sekä Talin 15000$ ammattilaiskisan finaalipaikka.

Kisassa esiintyy myös nelinpeliin keskittyvä Davis Cup joukkueen tukipilari Harri Heliövaara sekä nuoria nousevia suomalaiskykyjä.

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin lokakuun alussa.

Lisätietoa tournament@hvstennis.fi

Seuraa meitä Instagram @taliopen

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu