Tali Open ATP Challenger-tason kisaksi 2019

Julkaistu 9.9.2019 kategoriassa Tali Open 2019
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tali Open pelataan ATP Challenger 80 -kategorian kilpailuna tänä vuonna 11.-17.11. Talin tenniskeskuksessa Helsingissä.
Turnauksen kokonaispalkintosumma on 46.600€.  Kilpailusarjan nykyisten määräysten mukaan jokainen ATP Ch-kilpailu maksaa pelaajien majoituksen niin kauan kuin tämä on siinä mukana, joten erillistä +H -merkintään palkintosumman jäljessä ei ole.
Sen sijaan jaossa oleva palkintosumma määrittelee entiseen tapaan, montako ATP-pistettä kaksinpelin voittaja saa;  Tali Openin voittaja saa 80 pistettä. Tuosta siis Tali Openin ATP Challenger 80 -kategorian nimi.

ATP-haastaja kisa palvelee tällä hetkellä erittäin hyvin suomalaispelaajia, joista kisaan odotetaan ainakin Emil Ruusuvuorta, Harri Heliövaaraa, Patrik Niklas-Salmista ja Otto Virtasta.

Isompi kaavio, pienempi karsinta

Tali Openin kaksinpelin pääsarjan kaaviossa on 48 pelaajaa. Karsintojen kaaviossa sen sijaan on vain kahdeksan pelaajaa. Karsinta pelataan ensimmäisenä kilpailupäivänä, maanantaina 11.11.,  ja neljän karsintaottelun voittajat menevät pääsarjaan. Maanantai on tiivis kisapäivä, sillä silloin pelataan myös toistakymmentä pääsarjan ensimmäisen kierroksen ottelua.
Nelinpelin kaavion koko on 16 paria.

Edellisen kerran tämä marraskuinen kisa (silloin nimellä IPP Open) oli ATP Challenger-sarjaa vuonna 2014, jolloin voittajaksi ylsi Viron Jürgen Zopp.
Emil Ruusuvuori voitti puolestaan ITF Futures-tason Tali Openin vuonna 2017.

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu