Tampere ja Tali Open – katse vuoteen 2021

Julkaistu 22.9.2020 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Poikkeuksellisena vuotena joudutaan tekemään poikkeuksellisia ratkaisuja ja siirtämään Tampereen ja Talin haastajatason turnaukset ensi vuoteen.

Kaunis ajatus oli, että vuodesta 1982 järjestetty Tampere Open ja Tali Open yhdistettäisiin yhdeksi tapahtumaksi tänä syksynä Helsingissä, mutta epävarman korona-tilanteen johdosta yhteisturnausta ei nyt järjestetä.

Tampere Openin kilpailunjohtaja Veli Paloheimo selventää: “ATP:n puolesta olisimme saaneet vielä kilpailun järjestää, toki vaativin ehdoin, mutta uskomme, että tässä tilanteessa vastuullisuus on valttia.”

”Suurin harmi on pelaajien puolesta, Tali Open on ollut juuri pelaajia, varsinkin nuoria lupauksia varten. Haastajatason kilpailun järjestäminen tässä tilanteessa vaatii kuitenkin paljon poikkeusjärjestelyjä, jotta voisimme taata niin pelaajien, vapaaehtoisten kuin katsojien turvallisuuden. Voimme hyvin odottaa ensi vuoteen!” toteaa Tali Openin kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä.

Turnausten yhdistelmälogon suunnitteli Markkinointiosakeyhtiö i2

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu