Ruusuvuori, Virtanen, Heliövaara ja Niklas-Salminen tähdittävät HPP Openia – hanki lippusi ennakkoon!

Julkaistu 14.10.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

ATP Challenger -kilpailu, HPP Open, pelataan Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 15.–21.11.2021. Tapahtuman lipunmyynti on nyt auki!

LIPUNMYYNTI
TUTUSTU TEEMAPÄIVIIN

Suomalaiset tennishuiput Emil RuusuvuoriPatrik Niklas-SalminenHarri Heliövaara sekä Otto Virtanen ovat vahvistaneet pelaavansa turnauksessa. Ruusuvuori (ATP-78) pääsee turnauksen kaksinpelin pääsarjaan suoraan maailmanlistasijoituksensa turvin ja kisajohto on myöntänyt villit kortit Virtaselle (ATP-375) sekä Niklas-Salmiselle (ATP-506). Heliövaara (nelinpelin ATP-75) puolestaan nähdään nelinpelissä suoraan pääsarjassa. Suomalaiset tulevat olemaan kehissä aina primetime-aikaan, aikaisintaan klo 17.30 (tarkempi otteluohjelma ja suomalaisten aikataulu julkaistaan myöhemmin).

Muistitko?

Viime vuonna koronaviruspandemian johdosta ei turnausta pelattu, mutta suomalaisen tennisyleisön mielessä on varmasti vuoden 2019 ikimuistoiset tapahtumat ja täysi keskuskenttä Talin Tenniskeskuksella päivästä toiseen.

Ruusuvuori eteni vakuuttavasti kaksinpelin turnausvoittoon ja hänen vahvaa marssiaan säestivät Heliövaara puolivälieräpaikalla sekä Niklas-Salminen ja Virtanen yltämällä 16 parhaan joukkoon. Myös nelinpelissä Heliövaara/Niklas-Salminen saavutti välieräpaikan. Mitä tapahtuu tänä vuonna?

Liput 2021

Aikuisten päivälippu ma-ti 22,50 €
ke-su 32,50 €
Lasten päivälippu ma-ti 11,50 €
ke-su 16,50 €
lapset 0-5-v. ilmaiseksi

Myynnissä myös VIP-lippuja (ti-su) hintaan 142,25 €.
VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn (ottelut), oman katsomoalueen, ruoka- ja juomatarjoilua, oman VIP-sisäänkäynnin ja naulakkopalvelut.

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

Osta liput Tiketissä

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu