Elämyksiä HPP Openissa – tutustu teemapäiviin

Julkaistu 14.10.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Open on paljon muutakin kuin huippuotteluiden seuraamista. Tutustu tapahtumaviikon teemapäiviin ja tule nauttimaan elämyksistä.

LIPUNMYYNTI

Näyttelyalueella on oheistoimintaa sekä mahtavia messutarjouksia huippumerkeiltä. Lapsille löytyy paljon liikunnallista ja hauskaa tekemistä. Lastenkentällä ovat minnistenniskentät, pöytäfutispeli, pingispöytä, pomppulinna, sekä uutuutena Suomessa kehitetty Subsoccer-jalkapallopeli. Hauskuus ja viihtyminen on varmasti taattu!

MA 15.11.2021 HVS-PÄIVÄ

HPP Open pääsarja alkaa. HVS:n jäsenet kaksi yhden hinnalla. Seuraliput ostettavissa osoitteesta tiketti.fi/tarjous koodilla HVS2021.

Pääottelua ennen, noin kello 17.00, palkitaan HVS:n 100-vuotiaan taipaleen kunniaksi ansioituneita seuralaisia.

TI 16.11.2021 LASTENPÄIVÄ

Lastenpäivänä minitennisturnaus lapsille klo 9.00-12.00. HVS:n oma Tempo-tiikeri vierailee lastenalueella klo 17.00. Alle 13-vuotiaat ilmaiseksi. Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Luento nuorten vanhemmille ja valmentajille: “Hyvä harjoittelu suojaa vammoilta ja parantaa suorituskykyä”. Luennoitsijana toimii Terve Urheilija -ohjelman fysioterapeutti sekä valmentaja Veli-Matti Talonen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!

KE 17.11.2021 NAISTENPÄIVÄ

Näyttelyalueella erikoisohjelmaa naisille. 100 ensimmäiselle naiselle lasillinen kuohuvaa. Naisille myös oma tennis- ja verkostoitumistapahtuma. Ilmoittaudu mukaan täällä!

TO 18.11.2021 HYVINVOINTIPÄIVÄ

Näyttelyalueella ohjelmaa ja luentoja hyvinvoinnin eri osa-alueilta sekä mahdollisuus erilaisiin hyvinvointitestauksiin.

Lisäksi tarjolla rentouttava joogahetki, joka sopii kaiken tasoisille tenniksen harrastajille ja joogasta kiinnostuneille! Harjoituksessa tutustutaan tennis-joogan mieltä rauhoittaviin hengitysharjoituksiin ja kehoa avaaviin asentoihin. Vetäjänä toimii Valontaran omistaja Anna Maria Sirenius. Lue lisää ja ilmoittaudu joogahetkeen alla olevasta linkistä.

JOOGAHETKI

Torstaina järjestetään myös seminaari lasten valmennukseen. Seminaari on tarkoitettu lasten valmennuksen parissa työskenteleville. Seminaari pidetään Talin keilahallin toisen kerroksen kerhohuoneella.

SEMINAARI LASTEN VALMENNUKSESTA

PE 19.11.2021 FRIDAY NIGHT FEVER

Erikoisohjelmaa aikuisille mm. Zenniz-syöttöklinikka, aikuisten pelitapahtuma sekä Business Tennis -tapahtuma.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan aikuisten pelitapahtumaan täältä!

LA 20.11.2021 SEMIFINAALIPÄIVÄ

Semifinaali-päivänä Talissa viihtyy koko perhe! Ottelut alkavat klo 12.00.

SU 21.11.2021 FINAALIPÄIVÄ

HPP Open kaksin- ja nelinpelin finaalit.

Yksi kommentti

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu