Heliövaaran uran toinen ATP-mestaruus – ”Yläkanttiin on mennyt tämä kausi”

Julkaistu 25.10.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Kokenut Harri Heliövaara, 32, on tehnyt läpimurron tänä vuonna ATP-kiertueelle nelinpelissä. Heliövaara juhli uransa toista nelinpelin ATP-turnausvoittoa yhdessä hollantilaisen Matwe Middelkoopin kanssa sunnuntaina Moskovassa.

Suomalaispelaaja aloitti vuoden maailmanlistan sijalta 111. ja on nyt noussut jo sijalle 70. Heliövaara on varmistanut pelaavansa myös HPP Openissa, vielä ei ole tiedossa kuka pelaa Heliövaaran rinnalla.

Heliövaara: ”Nyt ollaan aika maksimeissa tunneskaalalla, aivan uskomattoman hieno tunne!”

Pietarissa Heliövaara ja Middelkoop voittivat finaalissa parin Nikola Cacic/Tomislav Brkic 7-5, 4-6, 11-9.

– Nyt ollaan aika maksimeissa tunneskaalalla, aivan uskomattoman hieno tunne! Menimme ylös ja alas läpi ottelun. Matwe oli jo vähän hävinnyt ottelun kolmannen erän 6-9 tilanteessa, mutta niin vain pelasimme piste pisteeltä itsemme takaisin. Se oli paineeton tilanne meille, voittaminen ei ole ikinä helppoa. Kliseisesti sanoen tämä oli kuuluisa vuoristoratamainen ottelu, kommentoi Heliövaara Tennisliiton tiedotteessa.

– Yläkanttiin on mennyt tämä kausi. Kauteen lähtiessäni tiesin olevani kunnossa, mutta että nyt minulla on jo kaksi ATP-turnausvoittoa.

LUE LISÄÄ

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu