Virtanen ja Niklas-Salminen vauhdissa 16.11. klo 16.30 alkaen

Julkaistu 26.10.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen pelaavat tiistaina 16.11. klo 16.30 alkaen HPP Openissa – suomalaisten ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan putkeen keskuskentällä. Aiemmin uutisoidun mukaisesti Emil Ruusuvuori aloittaa urakkansa keskiviikkona 17.11. klo 17.30.

OSTA LIPUT

20-vuotias Virtanen ja 24-vuotias Niklas-Salminen ylsivät hienosti 16 parhaan joukkoon vuoden 2019 turnauksessa Talissa. Kaksikko odottaakin innolla pelaamista kotiyleisön edessä.

– Muistot Talista ovat todella hyviä, kotiyleisön edessä on aina erityisen hyvä fiilis pelata. Varmasti on kovatasoisia otteluita tiedossa ja hyvää viihdettä katsojille, kertoi Virtanen.

– Tali on minun toinen kotini ja siellä olen kasvanut viimeiset vuodet, joten on hienoa päästä pelaamaan kotona. Hieno hurmos oli vähän aikaa sitten maaottelussa Espoossa, niin toivottavasti saadaan nytkin paljon jengiä katsomaan laatutennistä koko viikon ajaksi Taliin, sanoi Niklas-Salminen.

Virtanen ja Niklas-Salminen tulevat HPP Openiin varsin erilaisista lähtökohdista.

Virtanen on noussut maailmanlistalla jo 400 parhaan joukkoon ja kauteen on mahtunut kaksi ITF-turnausvoittoa sekä esimerkiksi Tampere Openin puolivälieräpaikka.

– Kausi on ollut positiivinen, on tullut paljon hyviä otteluita ja kisamatkoja. Ranking on noussut sen verran, että pääsee Challengereita haistelemaan. Nyt loppuvuoteen olisi tavoitteena nostaa rankingia entisestään, jotta pääsisi ensi vuonna pelaamaan pelkästään Challengereita ja isompia turnauksia, kuvasi Virtanen.

Niklas-Salminen puolestaan ajautui valitettavasti ranneleikkaukseen alkuvuodesta ja aloitti paluunsa kisakentille juurikin Tampere Openissa heinäkuussa. Suomalainen on kertonut avoimesti sosiaalisessa mediassa haastavista ajoistaan.

– Haastavia hetkiä on ollut, mutta nyt olen ollut terveenä ja päässyt kisaamaan. Tarvitsen vain lisää treeniä sekä toistoja ja toistoja.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu