Iso-Britannian tulevaisuuden tähdelle villi kortti HPP Openiin

Julkaistu 8.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Openin viimeinen villi kortti kaksinpelin pääsarjaan menee Iso-Britannian 19-vuotiaalle lupaukselle Jack Draperille. Kaksi muuta villiä korttia saivat Otto Virtanen, 20, ja Patrik Niklas-Salminen, 24. Lue lisää Virtasen ja Niklas-Salmisen kuulumisista täältä.

Draperin villi kortti on osa vaihtokauppaa Englannin Tennisliiton (LTA) kanssa. Kesällä Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool saivat villit kortit Queen´s Clubin ATP-turnaukseen ja Wimbledoniin – nyt LTA lähettää pelaajan Suomeen.

Draperia pidetään yhtenä Iso-Britannian suurimmista tulevaisuuden toivoista. Hän on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 278. Vasenkätinen vahvan syötön omaava pelaaja kohahdutti suurta tennisyleisöä kesällä, kun hän eteni puolivälieriin Queen´s Clubin ATP-turnauksessa voitoilla Jannik Sinneristä ja Alexander Bublikista sekä viemällä erän maailmanlistan ykköspelaajalta Novak Djokovicilta Wimbledonin avauskierroksella 6-4, 1-6, 2-6, 2-6.

Draper nähtiin Talissa myös vuonna 2019. Silloin hän sai pelata rauhassa suuremmalta tietoisuudelta, vaikka olikin ollut vuoden 2018 poikien kaksinpelin loppuottelussa Wimbledonissa. Viimekertainen visiitti Talissa toi yhden voiton ja tappion toisella kierroksella.

Draper ei ole onnistunut voittamaan turnausta vielä ATP Challenger -tasolla, mutta hänen palkintokaapistaan löytyy seitsemän kaksinpelin ITF-turnausvoittoa.

Osta lippusi ennakkoon – voit voittaa palkintoja

Turnaus käynnistyy sunnuntaina 14.11. kaksinpelin karsinnoilla ja päättyy kaksinpelin loppuotteluun sunnuntaina 21.11.

Kaikkien ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan: 1) ilmainen vakiovuoro Talin Tenniskeskuksessa (ke klo 19:30-20:30); 2) kaksi Story-ravintolalahjakorttia; 3) Vanajalinnan majoituslahjakortti ja 4) kaksi tennispallolaatikkoa.

Suomalaisittain kannattaa laittaa jo kalenteriin sekä hankkia liput: tiistai 16.11. klo 16.30 alkaen – vauhdissa ovat Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen (lue lisää) | keskiviikko 17.11. klo 17.30 – Emil Ruusuvuoren avausottelu (lue lisää).

OSTA LIPUT

AIKATAULU 2021

Alustava kisan aikataulu. Tarkemmat päiväkohtaiset otteluiden alkamisajat selviävät turnausviikolla.

KARSINNAT SU 14.11.
PÄÄSARJA MA 15.11.
TI 16.11.
KE 17.11.
TO 18.11.
PE 19.11.
VÄLIERÄT LA 20.11.
LOPPUOTTELUT SU 21.11.

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu