Eero Vasa voitti villikorttikisan ja ansaitsi villin kortin kaksinpelin karsintaan

Julkaistu 11.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Talin Tenniskeskuksessa pelattiin alkuviikon aikana villikorttikisa, jonka voittajalle oli palkintona villi kortti kaksinpelin karsintoihin HPP Openiin. Kaksinpelin karsinta alkaa sunnuntaina 14.11.

Kovatasoisen turnauksen välieriin selviytyivät yläkaaviossa Eero Vasa ja Aleksi Löfman sekä alakaaviossa Oskar Antinheimo ja Iiro Vasa. E. Vasa taisteli kolmen erän voiton Löfmanista ja Antinheimo teki pienoisen yllätyksen kukistamalla I. Vasan.

Loppuottelussa kovasyöttöinen E. Vasa ei antanut Antinheimolle suurempia mahdollisuuksia, vaan pelasi vakuuttavaan 6-1, 6-2 voittoon. Turnausvoitto toi Vasalle villin kortin sunnuntaina alkavaan kaksinpelin karsintaan.

– Oli ihan hyvä turnaus.Ei tarvinnut suuremmin ottaa stressiä, kun ei ollut rahaa tai ATP-pisteitä jaossa, sanoi Vasa.

Vasa kertoo pelinsä tuntuneen viime aikoina hyvältä. Siitä on osoituksena pari viikkoa sitten tullut nelinpelin turnausvoitto Israelissa yhdessä velipojan kanssa.

– Kiva on päästä taas pelaamaan kovemmalla tasolla. Toivottavasti saan itsestäni parasta irti, silloin voi tulostakin tulla.

Maailmanlistalla kaksinpelissä sijalla 1379 ja nelinpelissä 868 oleva 24-vuotias suomalaispelaaja on parhaimmillaan yltänyt Challenger-kiertueella kaksinpelissä pääsarjan toiselle kierrokselle ja nelinpelissä puolivälieriin.

Kaksinpelin karsintaan on jaossa vielä kolme villiä korttia, kuten myös nelinpelin pääsarjaan. Näistä tiedotetaan lisää loppuviikon aikana.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu