Tutustu HPP Openin kaksinpelin kärkisijoitettuihin

Julkaistu 12.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Talin Tenniskeskuksessa iskettävän ATP Challenger -turnauksen, HPP Open, osallistujalista on komeaa katsottavaa. Mukana on kolme TOP100-pelaajaa ja yhteensä 12 TOP150-pelaajaa.

Tässä artikkelissa esittelemme kahdeksan kärkisijoitettua pelaajaa. Nimeä painamalla pääset pelaajan ATP-profiiliin.

KATSO KOKO PELAAJALISTAUS
TURNAUSOHJELMA

OSTA LIPUT TIKETISSÄ

EMIL RUUSUVUORI
22-vuotias suomalaispelaaja on kohta pelannut uransa ensimmäisen täyden kauden ATP-kiertueella. Ruusuvuori onnistui vakiinnuttamaan paikkansa TOP100-pelaajana ja löytyy tällä hetkellä maailmanlistalta sijalta 79 – korkein noteeraus on 66. Ruusuvuoren kauden kohokohtia ovat kaksi välieräpaikkaa ATP-kiertueella (Winston-Salem, Atlanta) ja Miamin Mastersissa 16 parhaan joukkoon yltäminen – matkalla kaatui mm. silloinen ATP-7 Alexander Zverev. Ruusuvuori saapuu Taliin hallitsevana mestarina.

HENRI LAAKSONEN
Suomalais-sveitsiläinen Laaksonen, 29, on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 99. Hän on voittanut urallansa kuusi kaksinpelin ATP Challenger -turnausta. Viimeisin tuli reilu kuukausi sitten Ranskassa. Tänä vuonna Laaksonen ylsi kolmannelle kierrokselle niin Ranskan avoimissa kuin US Openissa.

ALEX MOLCAN
Slovakialaispelaaja on tällä hetkellä uransa korkeimmassa maailmanlistasijoituksessa 106. 23-vuotias Molcan ylsi kesällä Serbiassa ATP-turnauksen loppuotteluun ja on myös tänä vuonna voittanut yhden Challenger-turnauksen. Hän kertoo lempialustoikseen massan ja myös kovat kentät.

EGOR GERASIMOV
28-vuotias valkovenäläispelaaja löytyy kaksinpelin maailmanlistalta sijalta 113.  196 senttinen vahvan syötön omaava Gerasimov on ollut korkeimmillaan sijalla 65 vuonna 2020. Viime vuonna hän ylsi myös ATP-turnauksen loppuotteluun. Kovilla kentillä viihtyvä Gerasimov on voittanut kuusi turnausta haastajakiertueella.

OSCAR OTTE
Otte on 28-vuotias saksalaispelaaja, joka on nyt uransa korkeimmassa maailmanlistasijoituksessa 125. Hän voitti lokakuun viimeisellä viikolla haastajakiertueen sisäkenttäturnauksen Saksassa ja ylsi myös US Openissa neljännelle kierrokselle. Aikaisemmat kaksi Challenger-turnausvoittoa tulivat massakentiltä.

LIAM BROADY
27-vuotias Broady on maailmanlistalla sijalla 127. Iso-Britannian pelaaja tulee Taliin luottavaisena, sillä hän voitti uransa ensimmäisen Challenger-turnauksen Sveitsissä syyskuun viimeisellä viikolla. Broady oli aikanaan junioreiden maailmanlistan toisena vuonna 2012.

JOZEF KOVALIK
Maailmanlistan 135. Kovalik on voittanut urallansa viisi kaksinpelin ATP-turnausta, viimeisin näistä on vuodelta 2019. Turnausvoitot ovat tulleet massakentiltä. Kovalikin vuoden kohokohtia ovat kaksi puolivälieräpaikkaa ATP-kiertueella ja kolme välieräpaikkaa Challenger-kiertueella.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu