Heliövaara/Rojer, Virtanen/Zopp, Niklas-Salminen/Durasovic ja Vasa/Vasa nelinpelin pääsarjassa

Julkaistu 13.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Openin kaaviot julkaistaan lauantai-iltana klo 18.00 alkavan arvontatilaisuuden jälkeen. Nelinpelin puolelta kuuluu kovan luokan uutisia, sillä mukaan saadaan Harri Heliövaara parinaan kaksinkertainen Grand Slam -turnausvoittaja Jean-Julien Rojer.

NELINPELIN KAAVIOT

Perjantai-iltana alkoi tapahtua liikehdintää kulisseissa, kun Heliövaara sai yhteydenoton vuoden 2015 Wimbledonin ja 2017 US Openin mestarilta. Rojer halusi jatkaa Pohjoismaiden kiertuettaan – hän on tänään pelattavan Tukholman ATP-turnauksen nelinpelifinaalissa. Rojerille kyseessä on toinen Suomen vierailu, sillä hän kävi pelaamassa Tennisliigaa vuonna 2018.

– Harmillinen tilanne ”Patin” kannalta, jonka kanssa olin sopinut pelaavani. Mutta kun saa yhteydenoton Wimbledonin voittajalta, ei siitä kieltäydytä, kommentoi Heliövaara.

Heliövaara ja Lloyd Glasspool pelaavat tänään klo 13.00 alkaen nelinpelin loppuottelussa ATP Challenger -turnauksessa Ranskassa. Voit katsoa ottelua täältä.

Patrik ”Patti” Niklas-Salmisen kannalta tilanne kääntyi myös hyväksi, kun hänelle ja norjalaiselle Viktor Durasovicille myönnettiin villi kortti nelinpelin pääsarjaan. Villit kortit on myös myönnetty hiljattain nelinpelin ITF-turnauksen Israelissa voittaneille Eero ja Iiro Vasalle sekä parille Otto Virtanen/Jürgen Zopp.

2 kommenttia

  1. […] Heliövaara pelaa ensi viikolla Challenger-turnauksessa, HPP Open, Talissa yhdessä kaksinkertaisen Grand Slam -turnausvoittajan Jean-Julien Rojerin kanssa – kaksikko on kisan ykkössijoitettu pari. Lue lisää aiheesta täältä. […]

  2. […] Qureshi oli finaalissa Tukholman ATP-turnauksessa. Lue lisää suomalaisista nelinpelipareista täältä ja katso avauskierroksen ottelut […]

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu