Vasa/Vasa ja Virtanen/Zopp puolivälieriin – kohtaavat toisensa seuraavaksi

Julkaistu 16.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tiistain pelipäivä alkoi suomalaisittain erinomaisesti  HPP Openissa, kun nelinpelin puolivälieriin rynnistivät Eero Vasa/Iiro Vasa ja Otto Virtanen/Jürgen Zopp.

KAKSINPELIN PÄÄSARJA
NELINPELIN PÄÄSARJA

Päivän ensimmäisessä ottelussa kentällä 3 olivat Vasan veljekset tavoittelemassa jatkoa vahvoille nelinpeliotteilleen. He kohtasivat japanialaisparin Toshihide Matsui/Kaito Uesugi. Ensimmäisen erän 5-4 johtoasemassa pääsivät Vasat ensimmäistä kertaa kunnolla kiinni vastustajiensa syöttöön, mikä toi erävoiton 6-4. Suomalaispari otti myös toisen erän alkuun murron siirtyen 3-1 johtoon, mutta Matsui/Uesugi mursi välittömästi takaisin. Jälleen ratkaisu nähtiin samassa tilanteessa, Iiron vahva rystypalautus toi otteluvoiton erin 6-4, 6-4.

– Hyvää syöttämistä ja palauttamista meiltä sekä erityisesti hyvä joukkuehenki kantoivat voittoon, kommentoi Eero.

– Hieman alkoi jännittämään toisen erän murron johtoasemassa, mutta onneksi Eero otti tilannetta haltuun ja sitten itsekin rentouduin. Oli hyvä ottelu meiltä kaikin puolin, jatkoi Iiro.

Vasat ovat voittaneet yhdessä kaksi ITF-turnausta tänä vuonna: elokuussa Virossa ja marraskuun alussa Israelissa. Mitä eroja veljekset huomaavat ITF- ja Challenger-tason nelinpelissä?

– Suurimmat erot ovat verkkopelissä ja terävyydessä – loppupeleissä erot ovat aika pieniä.

Vasat kohtaavat puolivälierissä Otto Virtasen ja Jürgen Zoppin, jotka tekivät yllätyksen keskuskentällä päivän toisessa ottelussa. Virtanen/Zopp hallitsi vahvojen syöttöjensä kautta pelitapahtumia oikeastaan alusta loppuun asti toiseksi sijoitettuja Jonny O´Maraa ja Roman Jebavya vastaan. Virtanen/Zopp kirjauttivat tulostaululle vakuuttavat luvut 6-4, 6-4.

– Oli kyllä todella siistiä pelata. Olen seurannut ja katsonut Jürgenin tekemistä ihan pikkupojasta lähtien, hän on yksi esikuvistani. Tänään sain pelata hänen rinnallaan ja kun meni vielä näin hyvin, niin ei voi olla kuin tyytyväinen, sanoi Virtanen.

– Isoin ero tuli syöttötyöskentelystä, vastustajien syötöt olivat aika erikoiset.

Yksi kommentti

  1. […] Ennen iltaotteluiden alkua oli tapahtunut jo paljon, sillä Emil Ruusuvuori vetäytyi turnauksesta (lue lisää) ja iltapäivällä saatiin kaksi ilouutista nelinpelikentiltä Eero Vasa/Iiro Vasa ja Otto Virtanen/Jürgen Zopp edetessä puolivälieriin (lue lisää). […]

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu